AARHUS CCC AUDIT 1.-2. April 2025

DAY 1 - 1. April 2025

| Audit | Session | Timing | Timing | Method | Professional discipline | | | | |
|---------------|----------------------|----------------------|------------|---|---|--|--|--|--|
| team | | (hours) 8.10-8.20 | 10 minutes | Welcome | CCC Board/CCC-Styregruppe Hospital Management Board/Hospitalsledelsen Head of Departments representatives/AL-repræsentanter | | | | |
| | 10 minutes transport | | | | | | | | |
| | | 8.30-8.55 | 25 minutes | Opening meeting | All participants of audit and other interested | | | | |
| together | | | | Presentation by OECI and AUH | | | | | |
| gei | 10 minutes transport | | | | | | | | |
| | 1.1 | 9.05-9.45 | 40 minutes | Interview | CCC Board/CCC-Styregruppe | | | | |
| 5 | 5 minutes | | | | | | | | |
| n 1 & | 1.2 | 9.50-10.30 | 40 minutes | Interview | Management Team (Head of Departments representatives/AL-repræsentanter) | | | | |
| an | 5 minutes | | | | | | | | |
| Team | 1.3 | 10.35-11.05 | 30 minutes | Presentation 10 minutes Interview 20 minutes | IT (Department of Health Informatics, Department of Finance and Planning, Department of Quality Improvement and relevant clinical departments) | | | | |
| | 5 minutes | 5 minutes break | | | | | | | |
| | 1.4 | 11.10-11.55 | 45 minutes | Presentation 10 minutes Interview 35 minutes | Research activities and developments (Professor representatives) | | | | |
| Team | 10 minute | es break | | | | | | | |
| 1 | 1.5 | 12.05-12.35 | 30 minutes | Interview | Supportive care and survivorship | | | | |
| Team | 10 minutes transport | | | | | | | | |
| 2 | 1.5A | 12.05-12.30 | 25 minutes | Tour | Danish Centre for Particle Therapy | | | | |
| | 5 minutes transport | | | | | | | | |
| Team 1 & 2 | | 12.35-13.15 | 40 minutes | Break OECI | | | | | |
| | 10 minutes transport | | | | | | | | |
| 1 | 1.6 | 13.25-13.55 | 30 minutes | Tour + interview | Outpatient department (Department of Surgery) | | | | |
| aπ | 5 minutes break | | | | | | | | |
| Team | 1.7 | 14.00-14.30 | 30 minutes | Tour + interview | Ambulatory day care (Department of Oncology) | | | | |
| | 5 minutes | transport | | | | | | | |

| | | r | | | | | |
|------|----------------------|---------------------|------------|------------------|--|--|--|
| | 1.8 | 14.35-15.05 | 30 minutes | Interview | Pain expert and palliative team | | |
| | | | | | (Unit for Palliative Care and Pain Team) | | |
| | | | | | | | |
| | | 5 minutes transport | | | | | |
| | 1.9 | 15.10-15.40 | 30 minutes | Interview | Prevention and early detection | | |
| | | | | | (Department of Clinical Genetics and Department of | | |
| | | | | | Quality Improvement) | | |
| | 0 minutes | | | | | | |
| | 1.10 | 15.40-16.10 | 30 minutes | Interview | Nurses | | |
| | | | | | (Basic and specialized nurse representatives) | | |
| | 10 minutes transport | | | | | | |
| | 1.11 | 16.20-16.50 | 30 minutes | Tour + interview | Pharmacy | | |
| | | | | | (Regional Pharmacy) | | |
| 8 | 5 minutes transport | | | | | | |
| | 1.12 | 13.20-13.50 | 30 minutes | Tour + interview | Radiology | | |
| | | | | | (Department of Radiology) | | |
| | 10 minutes transport | | | | | | |
| | 1.13 | 14.00-14.30 | 30 minutes | Tour + interview | Nuclear medicine | | |
| | | | | | (Department of Nuclear Medicine & PET-Centre) | | |
| | 15 minutes transport | | | | | | |
| Team | 1.14 | 14.45-15.15 | 30 minutes | Tour + interview | Radiotherapy | | |
| | | | | | (Department of Oncology, Section of Radiotherapy) | | |
| | 5 minutes transport | | | | | | |
| | 1.15 | 15.20-15.50 | 30 minutes | Tour + interview | Ward Medical Oncology | | |
| | 1.15 | 15.20 15.50 | Johnnaces | | (Department of Oncology) | | |
| | F main ut a a | tura in a in a int | | | (Department of Oncology) | | |
| | 5 minutes transport | | | | | | |
| | 1.16 | 15.55-16.45 | 50 minutes | Interview | MDT/tumour group, Liver MDT | | |

| Audit team | Session | Timing (hours) | Timing | Method | Professional discipline | | |
|------------------------|----------------------|----------------------|------------|---|--|--|--|
| . & her | 2.1 | 8.30-9.10 | 40 minutes | Presentation 10 minutes Interview 30 minutes | Education and training (Department of Human Resources) | | |
| et] | 5 minutes break | | | | | | |
| Team 1 & 2 together | 2.2 | 9.15-9.55 | 40 minutes | Presentation 10 minutes Interview 30 minutes | Quality management (Department of Quality Improvement and Department of Finance and Planning) | | |
| | 5 minutes break | | | | | | |
| | 2.3 | 10.00-10.30 | 30 minutes | Interview | MDT-leads (MDT-leads representatives) | | |
| | 5 minutes | 5 minutes break | | | | | |
| | 2.4 | 10.35-11.05 | 30 minutes | Interview | Head nurses (Clinical Lead, RN representatives) | | |
| 1 | 5 minutes transport | | | | | | |
| Team | 2.5 | 11.10-11.40 | 30 minutes | Tour + interview | Surgery (on the surgery ward) (Department of Cardiothoracic and Vascular Surgery) | | |
| | 10 minutes transport | | | | | | |
| | 2.6 | 11.50-12.35 | 45 minutes | Interview | MDT/tumour group – Sarcoma MDT | | |
| | 10 minute | 10 minutes transport | | | | | |
| | 2.7 | 12.45-13.15 | 30 minutes | Interview | Patient representatives (Patients from The Youth Panel and representatives from The Danish Cancer Society) | | |
| | 10 minutes transport | | | | | | |
| | 2.8 | 10.05-10.35 | 30 minutes | Tour + interview | Pathology (Department of Pathology) | | |
| | 5 minutes transport | | | | | | |
| | 2.9 | 10.40-11.10 | 30 minutes | Tour + interview | Haematology transplantation Ward (Department of Haematology) | | |
| 2 | 5 minutes transport | | | | | | |
| Team | 2.10 | 11.15-11.45 | 30 minutes | Tour + interview | Research clinical trial unit + scientific administration (The research unit in the Department of Oncology) | | |
| | 5 minutes transport | | | | | | |
| | 2.11 | 11.50-12.20 | 30 minutes | Interview | Clinical researchers (Clinical researcher representatives) | | |
| | 15 minutes transport | | | | | | |
| | 2.12 | 12.35-13.05 | 30 minutes | Tour + interview | Department of Molecular Medicine | | |
| | 15 minutes transport | | | | | | |

| | | 13.20-13.50 | 30 minutes | Break OECI | | |
|-----|---------------------|---------------------|------------|--------------------------|--|--|
| | 0 minutes | | 1 | • | | |
| er | | 13.50-15.20 | 90 minutes | Meeting OECI | | |
| the | 5 minutes transport | | | | | |
| e | | 15.25-15.55 | 30 minutes | Preliminary results | Local Accreditation Coordinator | |
| tog | | | | | CCC Board/CCC-Styregruppe | |
| 2 1 | | | | | Head of Departments representatives/AL-repræsentater | |
| త | 5 minutes | 5 minutes transport | | | | |
| 1 | | 16.00-16.30 | 30 minutes | Closing plenary session: | All participants of audit and other interested | |
| am | | | | Preliminary results | | |
| Tea | | | | Presentation by OECI | | |
| - | 0 minutes | | | Presentation by OLCI | | |
| | 0 minutes | 16.30-17.00 | 30 minutes | Reception | All participants of audit and other interested | |
| | | 10.30-17.00 | Joinnules | Reception | An participants of addit and other interested | |